MENUDit is een basis kaart Op ons krijtbord zijn ook suggesties volgens aanvoer, dagelijks of wekelijks aangepast. | |
Voorgerechten | |
Schotse zalm, Label Rouge gerookt in eigen haard. | 20€ |
Huisgemaaket bisque van Grijze garnaal/Noordzeekreeft | 16€/17€ |
Kreeftkroketten, huisgemaakt. | per stuk 11€ |
Garnaalkroketten, huisgemaakt. | per stuk 10€ |
Duo, garnaal – en kreeftkroket. | 21€ |
Hoofdgerechten | |
Gebakken zeetong, fris slaatje, handgesneden frietjes, | dagprijs |
Kleine zeetong, 2 of 3 stuks fris slaatje, handgesneden frietjes | 27€/36€ |
Gepanneerde tongfilet met verse tartaarsaus | 21€ |
Noordzeekreeft, Belle-Vue of à la Nage | 9€-10€/100gr |
Bouillabaisse van ‘t Pakhuis (enkel op bestelling) | 37€ |
Osso Buco | 30€ |
Steak natuur (filet mignon) | 29€ |
Verse Béarnaise, Peperroom | 4€ |
Voor de kinderen | |
Gepanneerde tongfilet, frietjes | 13€ |
steak met frietjes 11€ | 15€ |
kaaskroketten, frietjes | 13€ |