MENU | |
Voorgerechten | |
Schotse zalm, Label Rouge gerookt in eigen haard. | 17€ |
Huisgemaaket bisque van Grijze garnaal/Noordzeekreeft | 13€/14€ |
Kreeftkroketten, huisgemaakt. | per stuk 9€ |
Garnaalkroketten, huisgemaakt. | per stuk 8€ |
Duo, garnaal – en kreeftkroket. | 17€ |
Hoofdgerechten | |
Gebakken zeetong, fris slaatje, handgesneden frietjes, | dagprijs |
3 gebakken tongen, fris slaatje, handgesneden frietjes | 26€ |
Gepanneerde tongfilet met verse tartaarsaus | 20€ |
Noordzeekreeft, Belle-Vue of à la Nage | 7€-8€/100gr |
Bouillabaisse van ‘t Pakhuis | 32€ |
Osso Buco | 30€ |
Steak natuur (filet mignon) | 24€ |
Verse Béarnaise, Peperroom | 3€ |
Menu a 36€ | |
Huisgerookte zalm | |
2 tongen, fris slaatje, handgesneden frietjes | |
Koffie | |
Voor de kinderen | |
Gepanneerde tongfilet, frietjes | 11€ |
steak met frietjes 11€ | 11€ |
kaaskroketten, frietjes | 11€ |