MENU

Voorgerechten

Bordje “ ’t Pakhuis”, zalm, garnaalkroket, tomaat-garnaal. 22€
Noorse zalm, gerookt in eigen haard. 15€
Huisgemaaket bisque van Grijze garnaal/Noordzeekreeft 12€/13€
Kreeftkroketten, huisgemaakt. 2 st. 18€/1 st. 9€
Garnaalkroketten, huisgemaakt. 2 st. 14€/1 st. 7€
Duo, garnaal – en kreeftkroket.16€

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, fris slaatje, handgesneden frietjes,dagprijs
3 gebakken slibtongen,
fris slaatje, handgesneden frietjes
23€
Gepanneerde tongfilet met verse tartaarsaus
19€
Noordzeekreeft, Belle-Vue of à la Nage6,5€-7,5€/100gr
Bouillabaisse van ‘t Pakhuis 30€
Osso Buco 30€
Steak natuur 21€
Verse Béarnaise, Peperroom2,50€

Menu a 35€

Huisgerookte zalm
3 slibtongen, fris slaatje, handgesneden frietjes
Koffie

Voor de kinderen

Gepanneerde tongfilet, frietjes
11€
steak met frietjes 11€11€
kaaskroketten, frietjes11€