MENU


Dit is een basis kaart
Op ons krijtbord zijn ook suggesties volgens aanvoer, dagelijks of wekelijks aangepast.

Voorgerechten

Schotse zalm, Label Rouge
gerookt in eigen haard.
20€
Huisgemaaket bisque van Grijze garnaal/Noordzeekreeft 16€/17€
Kreeftkroketten, huisgemaakt. per stuk 11€
Garnaalkroketten, huisgemaakt. per stuk 10€
Duo, garnaal – en kreeftkroket.21€

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, fris slaatje, handgesneden frietjes,dagprijs
Kleine zeetong, 2 of 3 stuks
fris slaatje, handgesneden frietjes
27€/36€
Gepanneerde tongfilet met verse tartaarsaus
21€
Noordzeekreeft, Belle-Vue of à la Nage9€-10€/100gr
Bouillabaisse van ‘t Pakhuis (enkel op bestelling)37€
Osso Buco 30€
Steak natuur (filet mignon)29€
Verse Béarnaise, Peperroom4€

Voor de kinderen

Gepanneerde tongfilet, frietjes
13€
steak met frietjes 11€15€
kaaskroketten, frietjes13€